Handelsbetingelser hos DressLab.dk

Når du har fundet de varer, du ønsker og lagt dem i kurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkortinformationer mv. Når handelsbetingelserne er accepterede og betalingen gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på mail.

Aftaler kan kun indgås via hjemmesiden. www.dresslab.dk. Vi behandler ikke bestillinger fremsat i emails, breve eller fax.

Du handler med firmaet:

Dresslab I/S

Christian 8.s vej 6A, st. mf.

DK 8600 Silkeborg

CVR: 39 76 63 53

Priser:

Alle priser på www.dresslab.dk er i DKR og inkl. 25% moms.

Vi tager forbehold for trykfejl, fejl på hjemmesiden, udsolgte varer og størrelser, manglende levering, prisændringer samt forhøjede leveringsomkostninger.

Rabatkupon:

Benytter du en rabatkupon skal du være obs på, du ikke kan kombinere forskellige rabatkuponer.

Leveringstid:

Normalt skal du påregne 24-48 timers levering (gælder på hverdage) I ferietid (juli/jul) samt i udsalgsperioder kan der forekomme lidt længere leveringstid. Vi stræber dog i disse perioder efter at levere inden for max 4 hverdage.

Varer retur:

Når du refunderer en vare til Dresslab behandler vi din retur hurtigst muligt. Du kan forvente penge retur indenfor 7 hverdage (det afhænger af hvilken bank, du har). I ferieperioder og udsalgsperioder kan der gå lidt længere tid med din refundering.

Vær særligt opmærksom på, at der ved særlige kampagnetilbud med betingelser for rabatter på f.eks. specifikke ordresummer eller unikke produktkombinationer, skal ske en returnering af den originale ordre for en fuld en refundering. Hvis dette ikke er tilfældet vil kampagneproduktets/kampagneprodukternes oprindelige værdi fratrækkes den endelige refundering.

Betalingsformer:

Dresslab modtager betaling med følgende: Dankort, Mastercard, Maestro, Visa og American Express. Bemærk, at beløbet først vil blive trukket på din konto, når varen er afsendt fra Dresslab.

Sikkerhed ved elektronisk betaling:

Dine kortoplysninger krypteres med den såkaldte SSL-løsning (Secure Socket Layer). Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets. Dresslab får ikke oplysninger om dit kortnummer eller kontonummer, men hæver beløbet fra din konto udelukkende på baggrund af et transaktionsnummer. Du kan finde flere oplysninger om sikkerheden ved elektronisk betaling hos Nets.

Klagemuligheder:

En klage over en vare købt hos Dresslab kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http:/ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage, skal du angive vores e-mailadresse info@www.dresslab.dk

Prismatch:

Når du handler hos Dresslab.dk, kan du være sikker på, at du kan få den skarpeste pris. Derfor har vi indført prismatch.

Betingelser for prismatch:

Finder du varen til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen. Prisen skal være aktuel på købstidspunktet og skal opfylde nedenstående betingelser. Du skal kunne dokumenterer de med et skærmprint, som du kan sende pr. mail til: info@dresslab.eu

 • Varen skal være online og på lager hos konkurrenten i samme størrelse og farve på købstidspunktet.
 • Gælder kun varer fra danske webshops.
 • Prisen skal være aktuel på konkurrentens hjemmeside på købstidspunktet, og må ikke være en specielt aftalt pris til enkeltpersoner eller grupper.
 • Det må ikke være et specialtilbud som udsalg, oprydningsudsalg eller Black Friday tilbud.
 • Vi matcher prisen op til 14 dage efter købstidspunktet.

Persondata/privatlivspolitik:

Som kunde hos DressLab vil vi gerne forsikre dig om, at vi kun indhenter persondata, som betegnes som ‘almindelige oplysninger’ og falder derfor ikke ind under kategorien ‘følsomme oplysninger’. Vi overholder altid alle relevante lovbestemmelser, der gælder om indsamling, behandling og anvendelse af persondata. Dine persondata vil kun blive opbevaret så længe vi er juridisk forpligtet til, eller så længe den er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Denne del af vores persondatapolitik beskriver de kategorier af oplysninger, der indsamles af Dresslab, hvad enten det sker ved automatisk indsamling eller bliver givet frivilligt af dig.

Automatisk indsamling af information:

 • din IP-adresse
 • hvilken browser og enhed du bruger
 • data indgivet igennem applikationer, du kan downloade via vores hjemmeside
 • dato og tidspunkt for dit besøg, og hvordan du bruger vores hjemmeside og tilgår indholdet derpå
 • hvorvidt du foretager bestillinger, dine køb og din betalingshistorik

Hvis du er registreret som kunde hos Dresslab, forbinder vi de data, som indsamles automatisk med de andre oplysninger, vi har om dig, som er beskrevet nedenfor. Vi bruger disse oplysninger til flere formål, som beskrevet nedenfor.

Oplysninger du indgiver, når du opretter en konto eller foretager et køb:

 • navn
 • kontaktoplysninger (såsom e-mailadresse, fysisk adresse, telefonnummer)
 • adgangskode
 • betalingsoplysninger (såsom betalingskort eller bankoplysninger)

Informationer du giver, når du skriver en anmeldelse, deltager i en konkurrence eller kontakter kundeservice

Hvis du indgiver personoplysninger, når du anmelder et produkt, gælder vilkår og betingelser for anmeldelser for vores behandling af dine oplysninger.

Når du deltager i en konkurrence eller udlodning, kan du dele personoplysninger, som vi offentliggør, hvis du vinder.

Du kan også give personoplysninger, når du kontakter vores kundeservice.

Du har mulighed for ikke at give personoplysninger. Hvis du ikke giver personoplysninger, kan du dog blive udelukket fra at bruge nogle af vores hjemmesidefunktioner eller afgive bestillinger på vores produkter. Desuden vil vores hjemmeside have begrænset funktionalitet, hvis du ikke lader os lægge visse cookies på din computer (se yderligere informationer om cookies ovenfor).

Hvorfor indsamler vi disse informationer?

Vi bruger de indsamlede personoplysninger om dig til:

 • at gennemføre din bestilling og kunne tilbyde en relevant kundeservice;
 • at vedligeholde, forbedre og administrere vores hjemmeside,
 • at informere dig om produkter, der kan være interessante for dig,
 • at forbedre og personalisere din oplevelse online, vores tjenester og vores kommunikation med dig,
 • at identificere og forhindre svindel,
 • at forbedre vores netværks- og informations systemers sikkerhed,
 • bedre at forstå, hvordan vores besøgende bruger vores hjemmeside, samt undersøge vores kampagners og reklamers effektivitet.

Dataansvarlig:

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Dresslab.dk er Dresslab I/S, Ewaldsvej 44, 8600 Silkeborg, CVR: 39766353.

Andre modtagere af personoplysninger:

Vi vil aldrig sælge din persondata til tredjepart. Dette gælder også persondata til tredjelande. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS eller DAO med henblik på levering af dine indkøb.

Dine rettigheder:

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af.

Du har ret til at anmode os om følgende:

·         At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

·         At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@dresslab.eu