Dresslab Gavekort

Er din veninde, kone eller kæreste ubeslutsom i forhold til hendes kommende fødselsdag eller skal hun blot forkæles til jul med en ny kjole ? Så er et gavekort til Dresslab et optimalt valg. Du køber gavekortet, vi sørger for at hun bliver inspireret af en masse nye kjoler, der sikkert alle kunne passe perfekt i hendes garderobe. Vi ved det ! Alle kvinder bliver som oftest i et fantastisk humør når de får en ny kjole – sådan er det oftest også med mændene 🙂 De bliver glade bare af at se deres udkårne i kjole. Så hvad venter du på? Du kan vælge mellem fire forskellige gavekort. 

 

300Dkk,   500Dkk,   800Dkk   1000Dkk.

 

Hvordan fungerer det ? 

Vælg det gavekort, du ønsker at forære væk, og læg det i kurven. Når du betaler, får du muligheden for at vi sender et fysisk gavekort til enten dig eller hende, der skal have det. Du har også mulighed for at modtage det online. Hvis du ønsker, at vi sender det et andet sted hen, end til din adresse, så X venligst af i “dette er en gave”. Her kan du fortælle, hvem der skal have gaven, hvem den er fra og du kan også tilføje en personlig hilsen, hvis du vil det. 

Er du så heldig du har fået et gavekort?

Vores gavekort kan også bruges som delbetaling på de produkter, der er lagt i kurven. Du tilføjer blot koden fra dit gavekort, og så vil beløbet automatisk blive trukket fra ved check-out. 

HUSK at alle gavekort fra DressLab har udløbsdato 5 år efter køb. Udløbsdato fremgår af kortet / gavebeviset. 

Hvis du har spørgsmål til ovenstående så send os en mail eller giv os et ring på + 45 40 11 66 60

VORES GAVEKORT