Design trends

Få mere ud af din kjole – 3 par sko, der gør en forskel!

Vi elsker kjoler! Og til kjoler hører lækre sko. Se med når vi viser, hvordan du styler din kjole med de helt rigtige sko og dine sko med den helt rette kjole.

Hvad kommer først – skoene eller kjolen? Det afhænger af DIG. Nogle gange har du de fedeste sko, som du skal have en kjole (eller to), der kan matche – andre gange skal du have den lækre kjole og først bagefter vælge dine sko.

Uanset hvad skal du finde et match, som passer til dig og dit behov – og det kan jeg hjælpe dig med!

Én kjole – tre looks!

Når jeg møder skønne kvinder i mit showroom, får jeg ofte spørgsmålet: Hvilke sko skal jeg tage på til? Derfor har jeg altid flere lækre sko, støvler og sandaler, som du kan prøve sammen med din kjole. For sko GØR en forskel. Sæt stiletter, sneaks eller boots til den samme kjole, og du får tre helt forskellige looks – jeg er vild med det!

Søde Pernille fra mit showroom er her hoppet i en lækker kjole fra Soaked In Luxury og stylet den med tre forskellige par sko og matchende tilbehør. Vær casuel med fede sneakers fra danske Woden, vær sommerfin med sandalen fra danske Copenhagen Shoes eller rå i en boot fra Bukela.

 

Aftenlooket – elegant eller rå med boots

 

Sneakers – cool & casual

 

Sandaler til café & strandliv

Sådan vælger du sko til hverdagskjolen

Kan du se, hvor stor en forskel sko (og accessories) gør? Er du ligesom jeg vild med at gå i kjole til hverdag, er kombinationen af den feminine kjole med et par rå eller casual sko altså bare perfekt – både til arbejde og fritid.

Når alt det er sagt, så vil jeg helt konkret anbefale dig at vælge sko, som matcher dine behov, din kjole, din personlighed og dit humør. Brug skoene til at udtrykke dig selv. Jeg kommer lige med et par eksempler:

Gå efter:

 

  • farverige sko for at gøre dit outfit mere feminint og finurligt
  • boots for det mere rå look
  • lækre sneakers for det ultimative casual, uhøjtidelige look

Du kan bruge stort set alle sko til dine kjoler, men sneakers og boots går du sjældent galt i byen med.

Læs også: 5 tips til dine yndlignssneakers

Et perfekt match

Og husk: Det er dig, som afgør, hvad der er dit perfekte match. Du laver selv reglerne – alt er tilladt! Hvilke sider vil du fremhæve med din stil?

Har du brug for hjælp, kan du altid hive fat i mig. Skriv til mig på Facebook eller kig forbi mit showroom. Jeg vil rigtig gerne vejlede dig til hvad der passer til din figur, din kjole og tidens trends.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *