Wednesday / Dressday

Comeback til Underkjolen

Er underkjoler kun for gamle damer? 

Den har du sikkert hørt mange gange før, men nu skal du høre, hvorfor en underkjole er for alle – og også for dig.

En underkjole er basal for et hvert moderigtigt klædeskab. Om den er plain eller med blonder, så skaber underkjolen et moderne look. Med det glatte stof, smyger underkjolen sig elegant ned langs kroppen og sørger for, at kjolen uden på ikke klæber sig fast til hverken krop eller nylonstrømper. Underkjolen støtter og former kroppens små buler, så du kan føle dig tilpas i et hvert outfit.

Det er en fantastisk følelse når kjolen bare sidder perfekt!, men kender du det, at du netop har fundet den perfekte kjole, men er bange for, om den er gennemsigtig?. Med en underkjole kan du let føle dig tryg, for funktionen af den gør nemlig, at kjolen uden på ikke er transparent. Den skaber altså både en smuk silhuet, samt giver tryghed omkring din krop og påklædning, skønt ikke?

Med en underkjole kan du også skifte udtryk – Skab et ekstra feminint look, hvis underkjolen har en lille blondekant, evt. under en slå-om-kjole eller skjortekjole. Om du vil skabe et casual hverdagslook eller eksklusivt weekendlook, så er underkjolen et must-have i enhver kvindegarderobe.

En ekstra lille bonus med underkjolen, er at den også fungere perfekt som en sexet natkjole – en anvendelsesmulighed som din mand helt sikkert bliver glad for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *