GRATIS FRAGT V. 399 KR.  |  24-48 TIMERS LEVERING

search-icon
dresslab-logo

Skal du vælge en ensfarvet eller mønstret kjole?

Der er mange muligheder, når du skal vælge kjole. Ét af de spørgsmål jeg ofte bliver stillet, når mine kunder prøver en mønstret kjole, er: ”Bliver den her kjole for spraglet for mig?”.

Bliver du også nogle gange i tvivl om sæsonens nyeste mønstre er lige noget for dig? Du er vild med farverne og mønstret, men passer det også til din figur?

Tag kjoletesten og få tips til at klæde dig efter din figur >>

Jeg er hende, som mener, at du må gøre lige præcis som det passer dig! Når det er sagt, vil jeg altid råde dig til at tænke på, hvilken anledning du skal bruge din kjole. Der er de klassiske eksempler: tag ikke en hvid kjole på til bryllup, brug gerne mørke farver til en begravelse, vælg klassiske snit og farver til et vigtigt forretningsmøde. Men der er ingen regler uden undtagelser. Og der kender du bedst din hverdag, din personlighed og din anledning.

Style dit klædeskab med både mønstrede og ensfarvede kjoler til hverdagsbrug og vælg den kjole, som matcher dagens program og dit humør.

Det skal du være opmærksom på, når du vælger en mønstret kjole

Okay, det er faktisk lidt unfair at putte ALLE mønstrede kjoler i en og samme kategori. Nogle er småmønstrede, andre er stormønstrede, nogle har diskrete prikker andre har store flower power mønstre. Men hovedtrækkene er:

  • Mønstre, farver og kontraster tiltrækker blikket. Vælg mønstrede kjoler, når du vil vække opsigt og fremhæve din personlighed, dit humør og din figur.

  • Striber! De vandrette har en tendens til at gøre dig bredere; de lodrette til at gøre dig smallere – brug dem strategisk til at fremhæve de dele af din krop, som du ønsker!

Se alle mønstrede kjoler

Style din mønstrede kjole

Alt er tilladt i mode og kærlighed! Alligevel har jeg lige et par tips, der typisk er gode, når du har valgt en kjole med print:

  • Vælg afdæmpede – gerne ensfarvede – sneakers eller sandaler til din kjole.

  • Brug gerne enkle smykker og accessories; det giver din kjole fuld opmærksomhed, at den ikke skal konkurrere med en vild halskæde eller en spraglet cardigan.

Se alle sko og accessories

Det skal du være opmærksom på, når du vælger en ensfarvet kjole

Præcis som med de mønstrede kjoler, er det faktisk ikke helt fair, at vi taler om ensfarvede kjoler. En ensfarvet sommergul kjole har mange af de samme kvaliteter som en mønstret kjole, mens en blå kjole med små hvide prikker har mange af de samme kvaliteter som en ensfarvet kjole. Men hovedtrækkene er:

  • Ensfarvede kjoler er klassiske; du går sjældent galt i byen ved at vælge ensfarvet – slet ikke hvis det er i en af de klassiske farver (sort, hvid, grå og blå).

  • Ensfarvet betyder ikke kedelig! Der er virkelig mange flotte ensfarvede kjoler i spændende modeller.

Se alle ensfarvede kjoler

Style din ensfarvede kjole

En ensfarvet kjole er for kjoleelskeren, hvad et tomt lærred er for kunstneren, så det er bare med at komme i gang og style løs:

  • Gå all in på accessories og sko! Vælg mønstre og kontrastfarver – eller tone i tone. Din kjole er dit lærred og dine accessories tilpasser din kjole til enhver lejlighed.

  • Vil du fremhæve din talje, så vælg en kjole med bindebånd, en slå-om-kjole eller køb et bælte; det giver dig en fin figur

Se alle sko og accessories

Din stil er personlig – det er charmen ved det. Du laver selv dine regler og dine favoritter. Jeg kommer bare med et par hints.

Og husk – du er altid velkommen til at kigge ned i mit showroom på Frederiksberggade i Silkeborg for at afprøve dine idéer. Jeg har åbent fredage 10-18 og lørdage 10-14) – eller sende mig dine idéer på Facebook, hvis du vil have ærlig feedback, råd og vejledning.