GRATIS FRAGT V. 399 KR.  |  24-48 TIMERS LEVERING

search-icon
dresslab-logo

Lige nu: must-haves som alle kjoleentusiaster må eje!

Efteråret har så sandligt meldt sin ankomst 🍁

Som kjoleentusiast betyder det, at du sikkert kan nikke genkendende til, at det er lidt sværere at gå i kjole til hverdag. Det er køligt og ikke lige så let, bare at trække kjolen over hovedet og komme ud ad døren, som vi gør i løbet af sommeren. Derfor er vi nødsaget til at kigge os omkring efter de ting vi kan tage på benene, over os og under kjolen, så vi stadig kan gå i kjoler hele året.

Derfor er læder blevet til fast inventar i efterårs- og vintergarderoben. Ikke bare hos kjoleelskere, men hos alle der elsker mode.  Undrer du dig hvorfor? Så forsæt med at læse 👇🏼 Så skal jeg fortælle dig det ☺️

Ikke kun til motorcykelister

Sidder du nu og forbinder læder med at være noget man bruger, hvis man vil opnå et råt look? Så vil jeg give ret. Men kun til dels. For læder er et alsidigt og eksklusivt materiale. Det er ikke bare råt. Det er også gået hen og er blevet til noget klassisk, minimalistisk eller noget helt neutralt. Det handler om designet, farven og din styling. For med grove lynlåse og kviltede paneler, så bliver en skindjakke til en rå motorcykeljakke. Men er den uden revers og med indsnit i taljen, så kan den pludselig være elegant og feminin.

Derfor kan skindstyles, om det er bukser, leggings, jakker eller noget helt fjerde, sættes sammen med alt i din garderobe og særligt: dine kjoler 👗😄 Det kræver bare et tidsløst design. Og med hvad jeg skal til at fortælle dig, så vil du også forstå hvorfor du skal overveje at få noget læder ind i din basisgarderobe med det samme.

Eksklusivt luksus, der holder i årevis

For ud over at være alsidigt, så er læder et luksuriøst naturmateriale, der bare holder i årevis. Det ligger, rigtigt nok, til den dyre side at erhverve sig en jakke eller et par leggings. Og så bare for at gå i kjoler i vinterhalvåret!? Men modsat et par jeans, der over tid slides i lårene og en efterårsjakke, med de dér irriterende græspletter som ikke vil gå af i vask, så er skind slidstærkt, åndbart og vil tjene sin værdi hjem igen over de næste, mange år. Både i overgangssæsoner som forår og efterår. Men især i det ekstra hårde vejr vi oplever i vinterhalvåret, så er læder det ekstra lag du vil få gavn af, når strømpebukser eller cowboyjakken står af. Jeg vil måske endda udfordre dig lidt og spørge hvor meget du bruger/har brugt på streamingtjenester, en to-go latté eller mad udefra i løbet af året? For hvis man sætter det op imod de fire år som mine egne skindbukser har holdt ind til videre, så går det faktisk mere end op.

>> se alle læderstyles lige her <<

Hvor skal du starte?

Så måske er det tid til at overveje at få nogle læderstyles ind i din basisgarderobe. Ved at gøre det, ender du aldrig igen i en tøjkrise, når det kommer til dine kjoler. Hverken når det kommer til hverdag, eller til fest. Men hvor skal du starte? Jeg har to gode bud til dig her:

'Soho' læder leggings fra Soft Rebels er skabt af det bedste fra begge verdener: læderbukser med lynlås i siden af det fineste, smørbløde lammeskind og tætsiddende leggings med masser af stræk. Ja, man skulle næsten tro at man hørte forkert, men lammeskindet er faktisk tilført stræk på bagsiden. De er simple og komfortable og så absolut eksklusive og luksuriøse – og så passer de, ligesom et par ganske almindelige leggings, til alle dine kjoler. Med 'Soho' får du et par skindbukser der slår til, hvor almindelige leggings ikke kan hjælpe dig: til fest og i koldt vejr.

>> se alle farverne her <<

'Wesley' læderjakken med for, er den ultimative skindjakke til alle basisgarderober. Udover at være lavet af lammeskind, som er det fineste læder, er linjerne og silhuetten holdt simpel. På den måde er du sikret en jakke i tidløst design, som kan bruges igen og igen, når overgangsæsonerne kommer og går.

>> se Wesley læderjakken her <<

Jo flere kjoleentusiaster der kommer til, des mere oplever jeg også efterspørgslen på læderstyles i showroomet og online. For det spiller bare så godt sammen med resten af garderoben. Derfor stopper den heller ikke ved 'Soho' leggings og 'Wesley' jakken. Lige nu kan du både finde støvler, skjorte og en nederdel i læder, hvis du allerede er med på vognen og elsker at style læder til dine kjoler.

>> se alle læderstyles lige her <<

KH Helle