GRATIS FRAGT V. 399 KR.  |  24-48 TIMERS LEVERING

search-icon
dresslab-logo

Hvorfor skal du vælge WODEN? Få 6 bæredygtige grunde her

Hvorfor WODEN?

Det er vidst ingen hemmelighed: jeg er fuldstændig tosset med sneakers fra WODEN. Endda så meget at DressLab bugner med så mange modeller lige nu, at vi stolt kan sige vi er blandt Midtjyllands bedste udvalg.

Jeg kan tale om det fantastiske mærke i evigheder og forklare hvorfor de er så gode; fra ergonomi til “Natural Soft” indersålene.

Men i dag får du 6 stykker bonusinfo, hvor WODEN virkelig batter på det grønne område i forhold til så mange andre

Læs med her 👇🏼

Nr. 1: Korksålen

Alle WODEN’s indersåle er lavet af kork. Du vil derfor opleve bløde, fleksible og aflastende såler – og så kræver kork ikke at træerne bliver fældet. Kork er nemlig bark, der skrælles af træerne og efterlader de skrællede træer i en tilstand, hvor de optager mere CO2 end andre træer. Faktisk 5 gange så meget.

Nr. 2: Alger

Under indersålen af kork finder du midtersålen, som også har en særlig ingrediens: nemlig alger. Ja, den er skam rigtig nok! I et par af WODEN’s midtersåle er der tilsat alger, der er filtreret ud af 50 liter ferskvand. Så med dine WODEN sneakers, er du med til at rense naturens vand.

Nr. 3: Fiskelæder

Fra og med 2021 vil du kunne finde fiskelæder på alle modeller fra WODEN. Fiskelæderet, som kommer fra Island, er et biprodukt af fiskeindustrien og laves i en 100% CO2 neutral produktion ved hjælp af energi fra Islands varme kilder.

Nr. 4: Genanvendt Polyester

Hverdagsaffald får nyt liv i form af tekstilerne, der indgår i WODEN’s kollektioner. Her bliver sodavandsflasker nemlig genanvendt og omdannet til polyestermateriale, som ikke kræver råolie for at blive lavet. Det betyder også, at der skal bruges 59% mindre energi, end hvis polyesteren skulle laves fra ny.

Nr. 5: Gummisålen

Kvaliteten og fleksibiliteten af WODEN’s ydersål er blevet gennemtestet igennem mange år. Det har ledt til en unik kombination af 65% helt naturlig gummi, 25% klassisk gummi og 10% genanvendt gummi.

Nr. 6: Læder

Læder er et naturligt materiale, men kommer i mange former. WODEN bruger kun læder, der er LWG guld certificeret. Det er nemlig et kvalitetsstempel, hvor læderet bliver fremstillet af biprodukterne fra fødevareindustrien, i stedet for at blive smidt ud. Samtidig er alle andre områder af fremstillingen også bæredygtig, da der bliver holdt skarpt øje med ansvarligheden for både miljøet og menneskerne.