GRATIS FRAGT V. 399 KR.  |  1-2 DAGES LEVERING

search-icon
dresslab-logo

Det danske sommervejr er kjolevejr

Alle dage er kjoledage – og alt vejr er kjolevejr! Sådan har jeg det, og måske du har det på samme måde?

Sommeren er over os med dens mange luner! Vi ved det godt. En sommerdag i Danmark kan byde på alt fra høj solskin på en skyfri himmel til regnvejr og kølige temperaturer.

Det skal ikke stoppe hverken dig eller mig fra at gå i kjole hele sommeren! Som spejderne siger: Vær beredt!

Sådan bruger du kjole i den danske sommer

Den danske sommer kræver en taske fyldt med lækre accessories! Pak solcreme, solbriller, skiftesko og en cardigan – så kan du klare det meste.

Kjolevejr: En tur til stranden

På stranden er din kjole virkelig praktisk. Den er nem at tage på henover en bikini, når du lige smutter op til ishuset. Overvej en jerseykjole – den er blød og krøller ikke.

Style din strandkjole med sandaler, solbriller og solhat! Husk et tørklæde eller en lille cardigan til skuldrene – det er praktisk både hvis der kommer en kølig vind og hvis solen begynder at brænde lidt for kraftigt.

Kjolevejr: Når det regner

Det er vist uundgåeligt, at du i løbet af en dansk sommer møder regnvejrsdage! Det skal ikke stoppe dig fra at trække i din yndlingskjole.

Style din regnvejrskjole med leggings, en lille jakke og hold tæerne nogenlunde tørre i et par sandaler eller sneakers med plateau.

Og husk: Det er faktisk også helt okay at style din sommerkjole med fede gummistøvler og en cool paraply – også selvom vi ikke må tage på festivaller i år! Pak et par fede sandaler eller sneakers i tasken og tag dem på, når du igen er indenfor, eller vejret klarer op.

Kjolevejr: En solrig dansk sommerdag

Vi drømmer om en solrig sommer! Dage som starter køligt, bliver dejlig varme og slutter med hvidvin og rosé på terrassen eller stranden til en smuk solnedgang.

Tag yndlingskjolen på og pak din taske med accessories som holder dig sommerklar hele dagen: Start og slut dagen med et par sneakers og en cardigan! I løbet af dagen kommer cardiganen retur i tasken, du finder solbrillerne frem og skifter til en par sommefine sandaler.

Byt cardiganen ud med en cool sommerstrik for et mere chilled look.

Sommerens tre must-haves

Tre ting du bare må have denne sommer!

Must-have kjolen i sommervarmen

Jersey-kjoler! Jeg siger det bare. Du skal simpelthen have et par fine jerseykjoler denne sommer. Hvorfor? Fordi du vil elske dem! De er bløde og rare at have på, og de skal ikke stryges.

Klik og se alle jerseykjoler

Must-have cardigan

Nogle elsker den. Andre elsker at hade den. Faktum er, at en cardigan giver dig et casual look og luner din overkrop på en kølig sommeraften. Derudover er en cardigan nem at have med i tasken.

Klik og se alle cardiganer

Must-have accessories: Indershorts

Kender du det? En varm sommerdag og dine lår klæber mod hinanden? En kølig sommerdag, hvor det er for varmt til leggins og lidt for koldt til helt bare ben? Indershorts! Det er løsningen.

De giver lige den smule varme, som gør sommerkjolen rar – også på cykelturen om morgenen inden solen har varmet luften op. Og når varmen tager fat, slipper du for at dine lår gnider imod hinanden.

Klik og se alle indershorts

(Som bonus slipper du for at være nervøs for, om kjolen glider op og viser lidt for mere af din krop, end du har lyst til at vise.)

Glem ikke skoene

Og så er jeg jo vild med sko. Det skal jeg spare dig for i dette indlæg, men sandaler og sneakers gør en forskel. Det kan du fx læse mere om i disse to indlæg:

Og husk, at du altid er velkommen til at kigge forbi mit showroom i Frederiksberggade i Silkeborg (åbent fredage fra 10-18 og lørdage fra 10-14) eller kontakte mig via Facebook – så kan vi finde dit sommerlook til al slags vejr.