GRATIS FRAGT V. 399 KR.  |  24-48 TIMERS LEVERING

search-icon
dresslab-logo

357 kvinder i Silkeborg ejer den her underkjole

Her er den mest undervurderede kjole

Uanset om du har pære-, æble-, timeglas- eller rektangelform, er denne kjole en must-have i dit klædeskab.

Jeg taler om underkjolen! Og det gør jeg, fordi den gør en forskel for dig.

Måske du tænker, at en underkjole er for gamle damer, men det er den altså ikke. Faktisk er jeg ret sikker på, at din kæreste eller mand også vil elske din nye underkjole, men det er en helt anden historie.

Underkjoler gør nemlig underværker – både fysisk og mentalt.

5 gode grunde til at du skal bruge en underkjole

  1. Underkjoler skjuler de små buler, du måske har på maven eller der hvor bh’en skærer på ryggen.

  2. Underkjolen er med til at give din kjole det helt rigtige lækre og draperende look på et splitsekund.

  3. Med en underkjole skal du aldrig bekymre dig om din kjole er gennemsigtig eller lidt for nedringet

  4. Underkjolen sikrer, at din kjole ikke hænger fast i dine nylonstrømper – heller ikke i elastikkanten.

  5. Du får følelsen af at være færdigklædt – og det giver dig en stor portion mentalt velvære.

Se udvalget af underkjoler

Du er ikke alene

Vidste du at 80% af alle kvinderne i Dresslab ikke har prøvet en underkjole, når de første gang sætter fod i showroomet? Til gengæld har alle fået anbefalet underkjolen, inden de forlader showroomet

Must-have i dit klædeskab

Så simpelt er det. Her kan du se min personlige favorit: Clara fra Soaked in Luxury ⤵

Den har det hele: Lækkert strækbart materiale i naturfiber, regulerbare skulderstropper og den fineste blondekant. Og så kan du få den i sort, nude eller blå – vælg den farve, der matcher dine kjoler.

Det siger andre:

Den sidder fantastisk, og du kan ikke mærke, du har den på, fordi kvaliteten bare er lækker tynd og med stretch. Den får din yderkjole til at falde flot på din krop, og den flotte blonde foroven kan også tit anes, hvis jeg har en kjole på med knapper i halsen. Kort og godt: Jeg føler mig simpelthen mega-velklædt, når jeg har den på – Marianne fra Silkeborg

Jeg har ikke altid været til kjoler, men jeg har endelig ladet mig overtale og købt en underkjole. Det gør, at jeg nu går i kjole 2-3 gange i ugen. Underkjolen fra Soaked in Luxury har en lækker stretch kvalitet, så mine kjoler falder rigtig flot. Den er dejlig blød at have på – og på kolde dage lunder det ekstra lag en smule. – Lise fra Herning.

Alle detaljerne om underkjolen

Let shape-effekt og shiny look

Kvaliteten er strikket i et jersey, der gør, at den er mega glat og lidt shiny; dine kjoler falder let hen over den uden at sætte sig fast nogen steder. Og så har den pga. den store elastan-andel en let shape-effekt også.

Forførende blonde 

Foroven har Clara underkjolen, en smuk blonde, der kan peppe din yderkjole lidt op, hvis du ønsker det. Bonus er, at blonden er så “flad”, så hvis du har en højhalset kjole udenpå, kan man ikke se konturerne af blonden.

Fleksibel længde 

Længden kan reguleres med 10 cm pga. de regulerbare stropper – blonden foran er 15 cm bred, hvilket giver dig mulighed for at forlænge og forkorte underkjolen uden at du viser mere barm, end du selv ønsker. Så brug underkjolen både med dine korte og lange kjoler.

Naturfiber

Kvaliteten er 90/10 viskose/elastan – viskose er en naturfiber, så du ikke behøver frygte, at du kommer til at svede i den, mens elastanen gør underkjolen strækbar. Jeg synes, det er den perfekte kombination.