GRATIS FRAGT V. 399 KR.  |  24-48 TIMERS LEVERING

search-icon
dresslab-logo

3 typer strik du skal tage med dig ind i efteråret

Strik-tid altid!

Er der noget vi vidst godt kan blive enige om, så er det at moden ændrer sig hele tiden. Men er der noget andet, som jeg kan ovenikøbet kan garantere dig for, så er det at efteråret er propfyldt med strik - hvért år. Lige præcist strik går nemlig aldrig af mode og forbliver et trendelement i efterårskollektionerne. Det er uanset hvilket modehus, tøjmærke eller designer, der sender en kollektion ud i verdenen.

Men strik er mange ting. Og naturligvis er en islandsk sweater også gudesmuk. Men måske er det ikke den første ting du rækker ind efter i tøjskabet, når du skal til at gøre dig klar til arbejdet. Dér må det gerne være mere smart og mindre gammeldags. Derfor skal du nu se tre typer af strik, som både er moderne og smarte, så du kan se brandgodt ud i hverdagen uden at skulle blive en frossenpind.

Tuesday

Sidste efterår flyttede 'Tuesday' strikken fra Soaked in Luxury ind hos DressLab. I løbet af 3 måneder, blev det vores bedst-solgte strik nogensinde. Hvorfor? Det er der en ret nem forklaring på, når man spørger mig. Det er nemlig nærmest som om at 'Tuesday' er skabt til at have over kjoler. Den løse pasform, letheden, den brede hals, de korte ærmer og den afkortede længde gør nemlig, at man ikke bliver tynget ned eller bliver opslugt af tøj, når man hiver den over både korte, såvel som lange kjoler. Og vinterhalvåret er jo netop tiden til at trække i flere lag, så vi kan holde varmen. I år er 'Tuesday' heldigvis tilbage, så vi ikke skal holdes fra at gå i kjoler. Hun er endda tilbage i 10 farver, så der er noget til alle stilretninger.

Bonus tip: Tuesday er løs i pasformen og stor i størrelsen, så vi oplever at de fleste passer en størrelse mindre end almindeligt

>> shop Tuesday her <<

Strikvesten

Jeg synes det er så skægt som moden finder inspiration i fortiden. Pludseligt er det in igen at have "kick flare" bukser på. Du ved, det vi engang kaldte for trompetbukser. Men uanset navnet, så kommer følelsen af nostalgi til at gøre det lidt sjovere at være med på moden. Dette efterår er der vendt en ny frækkert tilbage i strikbilledet i form af sweatervesten. Måske kan du huske tilbage på sidste efterår, hvor de så småt begyndte at titte frem. Nu er de tilbage i stor stil og i mange forskellige designs. Og fælles for de fleste er, at de har en dyb V-hals, korte ærmer og en løs pasform. Derfor gør de sig godt ud over den langærmede maxikjole og er især super fed over en lidt finere kjole, da den styler den ned og gør at man snildt kan bruge den til hverdagsbrug.

>> se strikveste her <<

Teksturer

Eftersom strik er blevet en fast del af efterårsmoden og nu vender tilbage år efter år, er det klart at der skal ske lidt på modefronten, så det ikke bliver kedeligt og det samme, hver gang vi skriver den 1. september. Derfor er det super fedt at der også kommer trends, der gælder for strikkede styles. Det her vinterhalvår er det især teksturer, som du skal have fokus på. Og det betyder heldigvis, at du kan slå dig løs i lækre kvaliteter med store masker, kabelstrik, rib, broderidetaljer, unikke garntyper og sjove detaljer som cardigans der har fået perleknapper. Derfor må også gerne larme lidt, når du styler dit kjolelook. Det behøver ikke nødvendigvis matche ned til mindste detalje. Tværtimod ser det rigtig cool ud, når en grov strik sættes til en kjole af fint, printet chiffon på grund af kontrasterne i teksturerne og de forskellige mønstre.

>> se de alle typer strik her <<

Efteråret er bare en fed tid at gå op i mode på, fordi vi skal tage kulden i betragtning og hoppe i flere lag. Heldigvis er vi danske kvinder verdensmestre i lag-på-lag og med din nye viden om mulighederne med strik det her efterår, er jeg sikker på at du får skabt dig nogle fede kjolelooks.

KH Helle