Bæredygtighed optager mig!

Modeindustrien er en af de mest forurenende industrier fordi produktionen af tekstiler kræver et stort forbrug af energi, vand, kemikalier og sprøjtemidler. Derfor vil jeg gerne være med til at sætte fokus på miljøet, og dermed tage ansvar for det jeg kan.

Jeg bestræber mig på at kunne indlede flere bæredygtige tiltag end dem nævnt nedenfor, jeg håber jeg kan “smitte” dig lidt, så du – hvis ikke du allerede er engageret omkring bæredygtighed, så i hvert fald har gjort dig nysgerrig på det.

Mine tiltag:

  • Hos dresslab.dk er jeg i dialog med mine leverandører omkring indpakning, således jeg kan undgå at alle produkter er pakket i hver deres plastikpose med en lille fugtpose, når de bliver leveret til mit lager. Gennemføres dette tiltag, vil det betyde, at jeg er med til at spare 7 plastikposer og 7 fugtposer, hver gang jeg får leveret et nyt sortimenet (som typisk ligger pakket i 8-styks pakninger). På årsbasis er det RIGTIG MANGE plastikposer, der kan spares!

 

  • Jeg har ikke gratis retur, og det er der en grund til. Jeg ønsker og håber, at du som forbruger er forholdvis sikker på, at når du handler online, så er det fordi du rent faktisk har intention om at beholder de varer, du køber – naturligvis under forudsætning af at varen er som du forventer. Jeg har desværre tidligere oplevet mange kunder bestille to forskellige størrelser hjem, så de var sikre på at den ene passede, hvorefter de returnerede den anden.

 

  • Når jeg indkøber varer, har jeg fokus på at købe varer som er produceret i Europa, således at der udledes mindst muligt CO2 ved fragt op til Danmark.

 

  • Når jeg indkøber varer, har jeg fokus på at købe varer produceret i naturfibre, således at tekstilerne ikke skal igennem en længere forarbejdningsproces. Det har også den anden fordel, at du ikke sveder som du normalt vil gøre i en syntestisk fiber.

 

  • Når du bestiller en vare fra Dresslab.dk, vil du måske opdage, at der ikke følger en ordreseddel med i pakken, dette er for at spare på miljø og have fokus på unødvendigt papirforbrug.

 

Jeg håber, du – ligesom mig bare er en lille smule optaget af, hvordan netop du kan bidrage til en grønnere verden ❤